Home Vitrine frigorifice second hand Vitrine frigorifice second hand
Vitrine frigorifice second hand PDF Imprimare Email
Vitrine frigorifice second hand
Scris de claudia   
Marţi, 17 August 2010 09:08Furnizorii de vitrine frigorifice second hand se adreseaza magazinelor ce comercializeaza produse alimentare proaspete si congelate si nu au un capital foarte mare, incat sa-si permita achizitionarea unui produs nou.Beneficiind de experienta de peste 20 de ani a furnizorilor si a producatorilor, clientii pot achizitiona vitrine frigorifice second hand adaptate perfect oricarui tip de spatiu comecial, fie ca este un magazine redus ca dimensiuni, fie ca este un supermarket. Acest tip de vitrine frigorifice second hand sunt dimensionate perfect, astfel incat sa se adapteze oricarui spatiu si au un consum mic de energie, ceea ce va contribui la reducerea cheltuielilor.Din categoria vitrine verticale fac parte si aceste vitrine frigorifice second hand care au aceeasi functionalitate ca si cele noi. Special create pentru depozitarea alimentelor perisabile celebrele vitrine frigorifice second hand detin un design placut si sunt intr-o stare de functionare impecabila.
Indeplinesc diverse functii ca si cele noi, unele folosesc ca sistem de racire perdea de aer cu ventilatie, altele gheata si detin functia de dezghetare automata prin setare de la un termostat digital.Pentru achizitionarea unei vitrine frigorifice second hand clientii pot plati in rate sau integral, fiind necesara achitarea unui avans de minim 5% din contravaloarea produsului ales.
In cazul in care optati pentru plata integrala, unele firme ofera o reducere de 5% din pret, fara a include transportul si punerea in functiune a vitrinei.
 

Sondaje

Crezi ca vitrinele frigorifice au un pret accesibil?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com